باتری های گرافنی جای لیتیوم یونی را می گیرند

باتری های گرافنی جای لیتیوم یونی را می گیرند

بست روید: بر مبنای تازه ترین گزارش ها، سامسونگ می خواهد برای گوشیهای هوشمند باتری های گرافن را جایگزین باتری های لیتیوم یونی كند.


به گزارش بست روید به نقل از ایسنا، با عنایت به آنكه باتری های لیتیوم یونی كه امروزه در تمامی دستگاه های الكترونیكی قابل شارژ به كار می رود، در كنار تمام مزایایی كه دارد معایب آن سبب شده است كه بعضی از غول های تكنولوژی به فكر جایگزین كردن آن با انواع دیگر باتری بیفتند.

حالا طبق گزارش های انتشار یافته از جانب وب سایت Phone Arena، سامسونگ درصدد توسعه باتری های گرافن در گوشیهای هوشمند تولیدی خود است تا به كاربران این امكان را بدهد با سرعت بسیار بیشتری به شارژ گوشیهای خود بپردازند.

گفته می گردد یكی دیگر از مزایای جایگزین كردن باتری گرافنی با لیتیوم یونی، ریسك و خطرپذیری كمتر آن است چراكه باتری های لیتیوم یونی در خیلی از مواقع بویژه در شرایط تغییر ناگهانی دما و سرد و گرم شدن دستگاه، منفجر شده و دچار حریق می شوند این در حالیست كه به قول محققان باتری های گرافنی چنین مشكلی را نخواهند داشت.

پژوهشگران فعال در موسسه تحقیقاتی و فناوری Advanced Institute of Technology سامسونگ اخیرا در گزارشی اعلام نموده اند كه باتری های گرافنی قادر خواهند بود در مدت زمان بسیار كوتاه تری گوشی هوشمند كاربران را شارژ كنند به گونه ای كه شارژ كامل یك گوشی هوشمند تنها ۱۲ دقیقه طول خواهد كشید.

آنها همینطور عنوان كرده اند كه این باتری ها طول عمر بیشتری دارند و خطر حریق و انفجار در انها بسیار كمتر و در حد صفر است.

با اینكه سامسونگ صحت این خبر را هنوز به صورت رسمی تایید نكرده است اما به نظر می آید كه می خواهد این تكنولوژی جدید را نه تنها در گوشیهای هوشمند بلكه در تمامی دستگاه های الكترونیكی قابل شارژ به كار ببرد و محدودیت و خطرات موجود در باتری های لیتیوم یونی را به حداقل برساند.

گفته می گردد سامسونگ می خواهد برای اولین بار این باتری های جدید از نوع گرافنی را در گوشیهای پرچمدار گلكسی اس ۱۰ بكار ببرد.





1397/08/03
20:06:38
5.0 / 5
4495
تگهای خبر: باتری , پژوهشگران , سامسونگ , فناوری
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
BestRoid اندروید