معاون علمی رییس جمهور خبر داد؛
راه اندازی مرکز هم آفرینی داروهای زیستی و نوترکیب در اصفهان
به گزارش بست روید، معاون علمی رئیس جمهور از راه اندازی مرکز هم آفرینی داروهای زیستی و نوترکیب در اصفهان آگاهی داد و اظهار داشت: مقرر است این مرکز طی این همکاری سه جانبه، ظرف دو سال آینده به بهره برداری برسد.
به گزارش بست روید به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در آئین امضای توافق نامه ایجاد «مرکز هم آفرینی داروهای زیستی و نوترکیب» که با حضور حسن مسلمی نایینی رییس جهاد دانشگاهی برگزار گردید، عنوان کرد: امروز و مقارن با چهل و چهارمین سالگرد تأسیس شجره مبارک جهاد دانشگاهی، یک موافقت نامه سه جانبه بین جهاد دانشگاهی، بخش خصوصی همکار و سرمایه گذاری معاونت علمی به امضا رسید تا یکی از زیرساخت های بدون استفاده، به زیرساختی برای توسعه نوآوری های زیستی و تولید داروهای نوترکیب ارتقا پیدا کند.
دهقانی در ادامه اضافه کرد: بر طبق این توافق نامه سه جانبه، ساختمانی در استان اصفهان که قریب به ۴۰ هزار متر زیربنا دارد و سال ها نیمه کاره رها شده است، با همت و پیگیری جهاد دانشگاهی، همکاری بخش خصوصی و حمایت جدی معاونت علمی، به یکی از بزرگ ترین مراکز توسعه محصولات، خدمات و فناوری های زیستی تبدیل خواهد شد بطوریکه بتواند در منطقه به عنوان یکی از قطب های توسعه زیست فناوری مطرح شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان افزود: مقرر است این مرکز طی این همکاری سه جانبه، ظرف دو سال آینده به بهره برداری برسد. در این توافق نامه، جهاد دانشگاهی در اختصاص ساختمان و زمین مشارکت داشته است. همین طور مشارکت هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی که در عرصه دارو فعالیت می کند و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات مالیاتی و سایر حمایت های معاونت علمی به تکمیل و بهره برداری از این مرکز کمک خواهدنمود. علاوه بر این حمایت ها، یک اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه ۲۰۰ میلیارد تومانی هم برای پشتیبانی از شرکت دانش بنیان و مجموعه های تحقیقاتی که در این مرکز مستقر می شوند، اختصاص می یابد تا معنای واقعی مولد سازی، همکاری مردم و بخش عمومی در ایجاد ثروت و ارزش افزوده محقق شود.
مشارکت اثربخش جهاد دانشگاهی و بخش خصوصی
معاون علمی رییس جمهور با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یکی از پیشران های اصلی تولید علم نافع و به خدمت گیری دانش و فناوری در کشور است، اضافه کرد: بااینکه متأسفانه در برهه هایی از زمان به عمد یا غیر عمد، بی توجهی هایی به جهاد دانشگاهی صورت گرفت و در صورتیکه جهاد دانشگاهی ظرفیتهای لازم را داشت، نهادهای دیگری تشکیل شدند اما باز هم توسط جهاد دانشگاهی اتفاقات خوبی به مفهوم واقعی کلمه محقق شد و نقش خودرا در مردمی سازی اقتصاد، مولد سازی و ایجاد ثروت به کمک بخش عمومی - نسبت به خیلی از دستگاهها و نسبت به ابعادش - به خوبی ایفا کرد. جهاد دانشگاهی به سراغ افراد توانمند رفت و افرادی را از بخش خصوصی پیدا کرده که توانمند و امین هستند.
دهقانی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی باتوجه به ساختارهای فعلی کشور با تکیه به ساختارهای دولتی نمی تواند اتفاق ویژه ای را رقم بزند بلکه در پیوند با شرکت های دانش بنیان و توسعه این اقتصاد است که می تواند کار اساسی را با مردمی ساختن اقتصاد محقق کند.
وی با اشاره به اینکه مرکز هم آفرینی که ایجاد خواهد شد می تواند یکی از قطب های توسعه زیست فناوری منطقه باشد، اضافه کرد: اصفهان در بین تمامی شهرهای دیگر شهری است که توانسته نخبگانش را به سبب زیرساخت های فرهنگی اقتصادی و… در خودش نگه دارد. این استفاده از نخبه بومی، هزینه های پایین تر و ظرفیتهای بومی، یک فرصت ویژه به وجود آورده است تا افق روشنی پیش روی اقتصاد دانش بنیان این استان و خصوصاً توسعه فناوری های زیستی قرار بگیرد.
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید