پشتیبانی از پتنت های تجاری شده توسعه یافت
به گزارش بست روید کانون پتنت ایران از تمدید پتنت های تجاری شده شرکتهای دانش بنیان حمایت می کند تا بازارهای صادراتی توسعه پیدا کند.
به گزارش بست روید به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از مهم ترین الزامات و پیش نیازهای ورود محصولات دانش بنیان و فناورانه به بازارهای بین المللی، اطمینان از محافظت از حقوق مالکیت فکری و تضمین حق مالکیت فناوران و شرکت ها بر آنها است. کانون پتنت ایران در جهت نقش آفرینی در توسعه بازارهای صادراتی محصولات فناورانه، از تمدید پتنت های تجاری شده شرکتهای دانش بنیان حمایت می کند.
سید امیر گلچین سرپرست کانون پتنت ایران اظهار داشت: ثبت اختراع و دریافت حقوق انحصاری پتنت، امکان بهره برداری را به مدت ۲۰ سال در اختیار مالک آن قرار می دهد اما اعتبار این حقوق انحصاری، در صورتی ادامه می یابد که هزینه های تمدید و به عبارت دقیق تر نگهداری پتنت، از جانب صاحب امتیاز آن پرداخت گردد.
وی افزود: نگهداری از پتنت به معنای اجرای تشریفات اداری و پرداخت هزینه های در رابطه با تمدید پتنت است که در صورت غفلت از آنها، حق انحصاری بهره برداری تجاری از پتنت از بین خواهد رفت. از طرفی، هزینه های تمدید و نگهداری پتنت در کشورهای مختلف، کاملاً متفاوت بوده و میزان و مهلت زمانی پرداخت آن، بسته به قوانین ثبت اختراع هر کشور تعیین می شود.
توسعه بازارهای صادراتی شرکتهای دانش بنیان
سرپرست کانون پتنت ایران اضافه کرد: این کانون به منظور پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان و در جهت شعار سال جاری «سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» مبادرت به حمایت ۹۰ درصدی از فرایند تمدید پتنت هایی کرده است که توسط شرکتهای دانش بنیان تجاری شده است.
گلچین، با یادآوری این نکته که هزینه های نگهداری پتنت، مجموعاً ۲۰ سال حفاظت را برای صاحب امتیاز آن به ارمغان می آورد، اظهار داشت: با این خدمت جدید کانون پتنت ایران، شرکتهای دانش بنیان این امکان را خواهند یافت تا بدون نگرانی از پرداخت هزینه های نگهداری پتنت و چگونگی پیمودن فرایند بعضاً پیچیده آن، به توسعه بازارهای صادراتی خود بپردازند و از حقوق انحصاری بهره برداری بوجود آمده توسط پتنت استفاده کنند.
منبع: bestroid.ir
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید