هنگام خرید شارژ، گرفتار فیشینگ نشوید

هنگام خرید شارژ، گرفتار فیشینگ نشوید

کلاهبرداری به بهانه فروش شارژ همچنان قربانی می گیرد و برای جلوگیری از این کار لازم است پروتکل های امنیتی مثل وارد کردن دستی و چک کردن آدرس دقیق در قسمت آدرس بار، استفاده از افزونه های ضدفیشینگ درگاه بانکی را رعایت کنید.


به گزارش بست روید به نقل از ایسنا، حمله فیشینگ نوعی کوشش برای به دست آوردن اطلاعات بوسیله جعل شمرده می شود که در آن فیشر (کسی که حمله فیشینگ را انجام می دهد) با بهره گیری از برخی متدها، مبادرت به شبیه سازی یک وب سایت، برنامه و یا حتی یک سرویس کرده و یا استفاده از آن، اطلاعات کاربران را به سرقت می برد.
در یکی از روش ها برای حمله فیشینگ، کلاهبرداران مبادرت به راه آندازی یک سایت جعلی می کنند. همانطور که پلیس فتا هشدار داده است، همچنان کلاهبرداری به بهانه فروش شارژ همچنان قربانی می گیرد، بدین ترتیب که فرد در یک سایت جعلی مبادرت به خرید شارژ کرده و اطلاعات کارت بانکی اش بوسیله صفحات فیشینگ درگاه بانکی به سرقت رفته است.
بدین سبب لازم است برای انجام یک خرید اینترنتی موفق علاوه بر رعایت تمامی پروتکل های امنیتی مثل وارد کردن دستی و چک کردن آدرس دقیق در قسمت آدرس بار، استفاده از افزونه های ضد فیشینگ درگاه بانکی، اهتمام کنید هنگام عملیات پرداخت اینترنتی، رمز دوم پویا خودرا در ثانیه های پایانی باقیمانده از اعتبار آن وارد کنید تا با این کار فرصت ارتکاب جرم را از مجرمین سلب و گرفتار فیشینگ نشوید.



1399/11/19
20:44:16
0.0 / 5
1105
تگهای خبر: اینترنت , سایت , فروش
این مطلب بست روید چطور بود؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
BestRoid اندروید