با انعقاد یك تفاهم نامه؛
توان فناورانه صنایع كوچك تقویت می شود
بست روید: معاونت علمی و سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی ایران با هدف شكل گیری و توسعه كسب و كارهای نوین، تفاهم نامه همكاری امضاء كردند.
به گزارش بست روید به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فعالیت خیلی از شرکت های دانش بنیان و فناور صنعتی در حوزه صنایع کوچک قرار می گیرد. بر این اساس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همکاریهای گسترده ای را با وزارت صنعت، معدن و تجارت و همین طور سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی آغاز نموده است.
با توجه به نقش بنگاه های کوچک و متوسط فناور در توسعه اقتصاد دانش بنیان و زیست بوم نوآوری و کارآفرینی کشور و بمنظور هم افزایی و توسعه همکاری ها، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با هدف شکل گیری و توسعه کسب و کارهای نوین، در روز ملی صنایع کوچک، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
این تفاهم نامه بمنظور توسعه و نفوذ فناوری های نوین در میان صنایع کوچک و متوسط در سطح کشور و ارتقاء سطح فنی و کیفی در محصولات و خدمات فنی و تخصصی به امضاء رسید. ایجاد بسترهای لازم برای توسعه زیرساخت های مورد نیاز نوآوری در سطح کشور و بهبود فضای کسب و کار، یکی دیگر از اهداف این موافقت نامه بود.
پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و محسن صالحی نیا معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران این تفاهم نامه را امضاء کردند.
بهره گیری از ظرفیت های طرفین برای تقویت و توسعه زیرساخت مورد نیاز مراکز نوآوری و مراکز فنی تخصصی که نقش پشتیبان فناوری را ایفا می کنند همچون دیگر محورهای این تفاهم نامه است.
بهره گیری از ظرفیت استارتاپ ها، واحدها و مؤسسات فناور مستقر در مراکز نوآوری، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان و ایجاد کسب و کارهای نوین تقاضامحور همچون دیگر اهدافی است که برای این سند همکاری تعیین شده است.
برآورد نیازها و چالشهای فناورانه صنایع و معرفی مکانهایی با استانداردهای مشخص شده از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جهت ایجاد مراکز نوآوری تخصصی، مورد دیگری بود که دو طرف برای تحقق آن همکاری خواهند کرد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این تفاهم نامه، پشتیبانی از ایجاد و توسعه مراکز نوآوری، مراکز فنی تخصصی کارآفرینی و کسب و کار و مراکز و شهرک های فناوری پیشرفته را بر عهده دارد. به منظور تحقق اهداف این تفاهم نامه، دو طرف شورای راهبری می سازند. نمایندگان تام الاختیار از دو نهاد امضاء کننده تفاهم نامه در این شورای راهبری عضویت دارند. این تفاهمنامه در 11 ماده، 8 صفحه و 3 نسخه در محل وزارت صنعت به امضاء طرفین تفاهم رسید.
منبع: bestroid.ir
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید