شارژر لیزری مادون قرمز با قابلیت شارژ بی سیم تا فاصله ۳۰ متری

شارژر لیزری مادون قرمز با قابلیت شارژ بی سیم تا فاصله ۳۰ متری

بست روید: پژوهشگران موفق به ابداع شارژر بی سیم لیزری شده اند که قادر می باشد وسایلی را که تا فاصله 30 متری آن قرار گرفته اند شارژ کند.



به گزارش بست روید به نقل از نیواطلس، همه ما به دریافت داده ها به صورت بی سیم عادت کرده ایم، اما انتقال نیرو و شارژ بی سیم از راه هوا بسیار پیچیده تر است. حالا مهندسان کره ای سیستم جدیدی را ابداع نموده اند که از لیزرهای مادون قرمز برای پرتودهی و انتقال قدرت تا فاصله ۳۰ متری استفاده می نماید.
ابداع این روش در نهایت می تواند به اختراع فناوری منجر شود که بمحض ورود به اتاق، تلفن شما را به صورت خودکار شارژ می کند.
شارژ بی سیم هم اکنون یک خصوصیت در دسترس در تلفن های همراه و سایر دستگاه ها است، اما از نظر عملکرد خیلی بهتر از وصل کردن سیم برای شارژ نیست. هر دستگاه برای شارژ بی سیم معمولا باید در یک جایگاه خاص قرار بگیرد یا با یک سطح خاص تماس برقرار کند و در حین شارژ نمی توان آنرا جابجا کرد.
برای این که شارژ بی سیم واقعاً مفید باشد، باید در فواصل طولانی تر و دورتر در دسترس باشد و انرژی را به همان اندازه که شبکه های وای فای تبادل داده ارسال می کنند، منتقل کند. دانشمندان روی این هدف کار می کنند و آزمایش انتقال امواج مایکروویو یا لیزر به دستگاه ها، یا تولید میدان های الکترومغناطیسی که یک اتاق را پوشش می دهد، انجام شده است. اما این کار اغلب به تجهیزات حجیم و پیچیده نیاز دارد.
در یک مطالعه جدید، دانشمندان دانشگاه سجونگ کره جنوبی یک سیستم شارژ بی سیم جدید ایجاد کردند که از نور مادون قرمز در فواصل مناسب استفاده می نماید. این سیستم از دو بخش اصلی تشکیل شده است: یک فرستنده که می تواند در یک اتاق نصب شود و یک گیرنده که می تواند به دستگاههای الکترونیکی اضافه شود. فرستنده یک منبع انرژی نوری است که از یک تقویت کننده خاص استفاده می نماید که یک پرتو نور مادون قرمز با طول موج مرکزی ۱۵۵۰ نانومتر تولید می کند.
سپس این پرتو از راه هوا منتقل می شود تا به گیرنده که از یک بازتابنده عدسی کروی تشکیل شده، برخورد کند. نور ورودی در نقطه ای در مرکز گیرنده متمرکز می کند، جایی که یک سلول فتوولتائیک منتظر جذب نور و تولید برق است. اگر خط دید بین فرستنده و گیرنده شکسته شود، دستگاه به سرعت و به صورت خودکار به حالت ایمن با توان کم پرتاب لیزر تغییر وضعیت می دهد. انتظار می رود در آینده نزدیک برای تجاری سازی این فناوری اقدام گردد.

1401/06/11
12:05:32
5.0 / 5
485
تگهای خبر: الكترونیكی , دانشگاه , سیستم , شارژ بی سیم
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
BestRoid اندروید